COVID-19 | Onze showrooms zijn grotendeels nog open, lees meer over onze beschikbare diensten MEER INFORMATIE
Peugeot Expert - De professionele bedrijfsauto van Peugeot
Peugeot Expert - De professionele bedrijfsauto van Peugeot

PEUGEOT Expert Compact

Vanaf 18 700 *

MAAK KENNIS MET DE PEUGEOT EXPERT

Als ondernemer stelt u hoge eisen aan een bedrijfsauto. Logisch ook, want het is een verlengstuk van uw bedrijf. De Peugeot Expert is een bedrijfsauto die alles in zich heeft om uw werk makkelijker te maken. Mede dankzij de moderne, krachtige motoren biedt hij elke dag weer volop rijplezier.

KIES DE PEUGEOT EXPERT DIE AAN UW EISEN VOLDOET

Omdat elk bedrijf andere eisen heeft, is de Peugeot Expert leverbaar in nieuwe uitvoeringen die op specifieke gebruiksomstandigheden zijn toegespitst.

Peugeot Expert – Asphalt-uitvoering met rijhulpsystemen

Voor wie veel onderweg is

De Asphalti is bestemd voor professionals die veel tijd doorbrengen in de auto en die vooral op zoek zijn naar comfort en veiligheid. De Expert Asphalt is standaard voorzien van:

 • Mistlampen vóór en grootlichtassistent
 • 7 inch touchscreen met Bluetooth en Mirror Screeni

Een groot aantal rijhulpsystemen, waaronder het Lane Departure Warning System, het snelheidslimietindicatie- en snelheidsadviessysteem en de dodehoekbewaking.

Peugeot Expert – Compact-uitvoering met een lengte van 4,60 m

Ideaal voor in de stad

De compacte Urbani laat zich met een lengte van slechts 4,60 m moeiteloos door de stad loodsen en is een onvermoeibaar werkpaard:

 • Nuttig laadvermogen tot 1494 kg
 • Laadvolume tot 4,5m3 i
 • Nuttige lengte tot 2,16 m i

De Expert Urban is standaard voorzien van:

 • Mistlampen vóór
 • 7 inch touchscreen met Bluetooth en Mirror Screeni
 • Visiopark met 180°-achteruitrijcamera
 • Keyless entry and start
Peugeot Expert – Grip Control

Offroad-gebruik

De Peugeot Expert Gripi is met zijn stoere design een robuuste en stijlvol ogende bedrijfsauto die ook op onverhard terrein uit de voeten kan. De Grip is standaard voorzien van:

 • Het Pack Crossgrip met beschermplaat onder de motor
 • Een grotere bodemvrijheid (+ 25 mm)
 • Grip Control
 • 3 zitplaatsen voorin
 • Een tot wel 1400 kg verhoogd laadvermogen (afhankelijk van de uitvoering) en een nuttige lengte van maximaal 4 mi
Peugeot Expert – Dubbele cabine met maximaal 6 zitplaatsen

Tot wel 6 personen

Moet u regelmatig passagiers en de nodige lading vervoeren? Dan is dit wat u nodig hebt:

 • De mogelijkheid om tot 6 personen te vervoeren dankzij een vaste bank
 • Een laadvolume van maximaal 4,0 m3
 • Een nuttige lengte van maximaal 2,24 meter
Peugeot Expert – Lange uitvoering

Behoefte aan ruimte

Vervoert u dagelijks grote voorwerpen en hebt u een grote laadruimte nodig? Dan adviseren wij u de Expert Long, een uitvoering die de volgende kenmerken heeft:

 • Laadvolume: tot 6,6 m3i
 • Nuttige lengte: tot 4 mi
Peugeot Expert – Altijd een Expert die aan uw eisen voldoet

Op maat

De Peugeot Expert is een bestelauto die alles in zich heeft om uw dagelijkse werk te vereenvoudigen en die aan al uw specifieke eisen kan voldoen. Ontdek de verschillende opties en stel de Expert samen die optimaal aan uw gebruikseisen voldoet.

Expert Plancher Cabine versies zijn tijdelijk niet leverbaar. Vraag uw dealer voor meer informatie over de beschikbaarheid.

Voor wie veel onderweg is
Ideaal voor in de stad
Offroad-gebruik
Tot wel 6 personen
Behoefte aan ruimte
Op maat

MODULARITEIT

Peugeot Expert – Moduwork-bank

MODUWORK-CONCEPT

Dankzij de flexibiliteit van de Moduworki-bank profiteert u met de Expert optimaal van de zitplaatsen die niet bezet zijn. Zo kan de zitting van de buitenste passagierszitplaats omhoog worden geklapt, zodat in de cabine een ruimte met een vlakke laadvloer ontstaat. In de scheidingswand kan een luik worden geopend voor het vervoer van lange voorwerpen, met een lengte van maximaal 4 m.

Bovendien kunt u uw Peugeot Expert wanneer u maar wilt omtoveren tot een mobiel kantoor: als de middenarmsteun omlaag wordt geklapt, komt een bijzonder praktisch draaibaar tafel tevoorschijn.

i

SCHUIFDEUREN

Bij de handsfree te bedienen schuifdeureni is één korte voetbeweging onder een hoek van de achterbumper voldoende om de Peugeot Expert te ontgrendelen en de schuifdeur aan de desbetreffende zijde te openen. Met dezelfde beweging kunt u bij het weglopen de schuifdeur sluiten en de auto vergrendelen. Wanneer u uw handen vol hebt, hoeft u niets op de grond te zetten: u moet alleen de elektronische sleutel op zak hebben.

i

BINNENRUIMTE

De Peugeot Expert combineert compacte buitenmaten met een maximaal laadvolume, een must in dit segment. De bestelauto's met enkele en dubbele cabine zijn voorzien van twee even grote achterdeuren die kunnen worden voorzien van een verwarmde ruit en een ruitenwisser. Als alternatief kunt u voor een achterklep kiezeni.

Peugeot Expert – Houten betimmering

PROFESSIONEEL INGERICHT

Voor de laadruimte kunt u kiezen uit een betimmering van alleen de laadvloer of van de laadvloer en de complete zijwandeni. Deze betimmering is gemaakt van onbewerkt hout en hout met een antisliplaag, gecombineerd met aluminium dorpelstrips. De Peugeot Expert is tevens voorzien van een scheidingswand.

Peugeot Expert – Isolerende scheidingswand met ruit

ISOLERENDE SCHEIDINGSWAND

Als alternatief voor de standaard scheidingswand kunt u kiezen voor een isolerende scheidingswand met ruiti die niet alleen de inzittenden beschermt, maar ook een beter thermisch en geluidscomfort biedt. Bovendien verbetert deze scheidingswand de ergonomie en het comfort voor de bestuurder doordat de rugleuning van de bestuurdersstoel meer verstelmogelijkheden biedt.

MODUWORK-CONCEPT
SCHUIFDEUREN
BINNENRUIMTE
PROFESSIONEEL INGERICHT
ISOLERENDE SCHEIDINGSWAND

MEER GEBRUIKSGEMAK VOOR EEN HOGERE PRODUCTIVITEIT

De uitrusting van de Peugeot Expert biedt u volop gebruiksgemak, zodat u nog efficiënter uw werk kunt doen.

EEN KARAKTERVOL DESIGN VOOR MEER EFFICIENCY

EXTERIEURDESIGN

Peugeot Expert – Led-dagrijverlichting

COMFORT

Peugeot Expert – Comfort

CONNECTIVITEIT

Peugeot Expert – Touchscreen en connectiviteit

EXTERIEURDESIGN

De Peugeot Expert is met zijn stoere design een robuust en stijlvol ogende bedrijfsauto. De voorzijde, de cabine en de laadruimte zijn evenwichtig geproportioneerd. De pure lijnen accentueren het vloeiende en moderne silhouet. De verticaal geplaatste grille is hoog geplaatst en versterkt daardoor de krachtige uitstraling van deze in één oogopslag herkenbare bestelauto. Daarnaast kunt u met het Pack Looki en de led-lichtsignatuur uw bedrijfsauto een extra stijlvolle uitstraling geven.

COMFORT

Het interieur van de Peugeot Expert biedt volop rijcomfort. Via de opstap heeft de bestuurder gemakkelijk toegang tot de hoger geplaatste cabine van waaruit hij een uitstekend zicht heeft op de weg. De cockpit is functioneel en ergonomisch, en biedt de bestuurder een zitpositie als in een gezinsauto en opbergmogelijkheden te kust en te keur.

In de cabine beschikt de Peugeot Expert met Moduworki over een draaibaar tafeltje dat kan worden gebruikt als de middenarmsteun is neergeklapt en waarmee de cabine kan worden omgetoverd tot een ergonomisch en praktisch rijdend kantoor.

Dankzij de smartphonehouder** met geïntegreerd laadsnoer en de tablethouderi op het dashboard hebt u al uw digitale apparatuur binnen handbereik en kunt u uw ogen zoveel mogelijk op de weg gericht houden.

CONNECTIVITEIT

Peugeot Expert – Touchscreen en connectiviteit

Dankzij het Connect 3D-navigatiesysteem met spraakherkenningi rijdt u altijd snel en gemakkelijk de juiste route naar uw klanten. Het systeem wordt bediend via het touchscreen en biedt verschillende Connected Services en verkeersinformatie in real time van TomTom Traffici.

Peugeot Expert – Mirror Screen

Als u uw smartphone op de USB-aansluiting van het dashboard aansluit, kunt u over de Mirror Screen-functiei beschikken. Uw apps worden dan weergegeven op het 7 inch touchscreen waarmee u ze ook kunt bedienen.

MOTORUITVOERINGEN

COMPROMISLOZE PRESTATIES

Peugeot Expert - BlueHDi-dieselmotoren

BlueHDi-dieselmotoren

De Peugeot Expert biedt met de BlueHDi-motoren volop rijplezier en een laadvermogen van tot wel 1494 kg. Bovendien profiteert u van de voor het segment uiterst lage waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot en zijn de gebruikskosten aantrekkelijk laag dankzij het onderhoudsinterval van 40.000 km of 2 jaar.

Nieuwe Peugeot e-EXPERT – 100% elektrische uitvoering

100% elektrische uitvoering

De nieuwe Peugeot e-Expert overtuigt in de stad door zijn wendbare karakter en op de snelweg door zijn stabiele en veilige rijgedrag. Hij is voorzien van een elektromotor met een vermogen van 100 kW (136 pk). Deze elektrische aandrijflijn valt op door zijn souplesse, dynamiek en geruisloosheid i en zorgt voor een directe respons op het pedaal dankzij het onmiddellijk beschikbare koppel van 260 Nm.

TECHNOLOGIE EN VEILIGHEID

i

SNELHEIDSLIMIETINDICATIE - SNELHEIDSADVIESSYSTEEM

De multifunctionele camerai herkent de verkeersborden met een snelheidslimiet en geeft de ter plaatse geldende limiet op het instrumentenpaneel en/of het head-up display weer. Het systeem geeft vervolgens aan dat de limiet kan worden gebruikt als ingestelde snelheid van de cruise control of de snelheidsbegrenzer, als deze is ingeschakeld.

i

VISIOPARK 1

De achteruitrijcamerai wordt automatisch ingeschakeld bij het inschakelen van de achteruitversnelling. Op het scherm kan een beeld van bovenaf van het achterste deel van de auto en de omgeving erachter (over een hoek van 180°) worden weergegeven. Op het standaardbeeld van de omgeving achter de auto worden rijlijnen weergegeven die meebewegen met het stuurwiel. Als er obstakels achter de auto aanwezig zijn, zoomt het systeem hier zelf op in. U kunt ook eenvoudig beelden vanuit een andere hoek selecteren.

i

ACTIVE SAFETY BRAKE

Active Safety Brakei is een automatisch noodremsysteem dat in actie komt bij een dreigende aanrijding. De camera en de radar detecteren bewegende of vaste obstakels. Als de bestuurder niet of onvoldoende afremt voor zo'n obstakel, neemt het systeem het remmen van de bestuurder over. Dit helpt bij een snelheid tot 30 km/h een aanrijding te voorkomen en bij hogere snelheden de gevolgen van de aanrijding te beperken doordat de aanrijdingssnelheid lager is.

i

GROOTLICHTASSISTENT

Dit systeemi werkt alleen als het donker is. Het schakelt automatisch over van grootlicht naar dimlicht en omgekeerd, afhankelijk van de aanwezigheid van door de camera gedetecteerde voertuigen.

OMBOUWMOGELIJKHEDEN:

ER IS ALTIJD EEN EXPERT DIE AAN UW EISEN VOLDOET

Peugeot Expert – Ombouwmogelijkheden

Voorbeelden van ombouw waar geen rechten aan kunnen worden ontleend - decoraties niet leverbaar

Omdat elk bedrijf andere verwachtingen heeft, is de Expert leverbaar in vele uitvoeringen: Polyvolume-uitvoeringen, kippers, dubbele cabines, ambulances, koelwagens, all-terrain-uitvoeringen, 4x4's, rijdende winkels, rolstoelvervoer enz.

Om het ombouwen van de Expert te vergemakkelijken is deze voorzien van een aansluitmodulei waarop elektrische voorzieningen kunnen worden aangesloten zonder het elektrische schema van de auto aan te passen.

Bovendien is ook een plancher cabine-uitvoering leverbaar die verschillende ombouwmogelijkheden biedt. Bij deze uitvoering zijn specifieke bevestigingspunten en versterkingen aangebracht voor een stevige bevestiging van de speciale carrosserie.

Expert Plancher Cabine versies zijn tijdelijk niet leverbaar. Vraag uw dealer voor meer informatie over de beschikbaarheid.

TOTAL COST OF OWNERSHIP

Peugeot Expert – Achteraanzicht bestelauto

Ook de gunstige total cost of ownership maakt de Peugeot Expert tot een aantrekkelijke propositie voor bedrijven. Het uiterst doordachte ontwerp, de hoge afwerkingskwaliteit en de duurzaamheid van de Peugeot Expert zijn garanties voor een hoge restwaarde.

Bovendien zijn de uitrustingselementen, de materialen en de motoren met de grootste zorgvuldigheid geselecteerd, zodat u zeker kunt zijn van lage onderhoudskosten en verbruikscijfers.

Vanzelfsprekend is de Peugeot Expert ook voorzien van de nieuwste technologieën van Peugeot Expert die het rijden voor de bestuurder gemakkelijker maken.

SERVICES VOOR PROFESSIONALS

Peugeot Expert – Stoere voorzijde, recht van voren

FINANCIERING, SERVICES EN ONDERHOUD

Ontdek ons operational lease-aanbod Free2Move Lease en de bijbehorende services (zoals wagenparkbeheer), al onze andere financieringsoplossingen, de verschillende verzekeringen, garanties en 24/7 pechhulpservice en niet te vergeten de aftersales-services voor bedrijfsauto's.

Ongeacht de bedrijfstak en de grootte van uw onderneming en het aantal auto's waaruit uw wagenpark bestaat, staat bij onze experts uw tevredenheid altijd centraal. Zij bieden u onder alle omstandigheden een persoonlijke service en geschikte mobiliteitsoplossingen.

WAT IS HET GEMIDDELDE VERBRUIK* VAN UW EXPERT?

Om haar klanten van zo goed mogelijke informatie te voorzien stelt de PSA Groep voor om gebruik te maken van onafhankelijke en gecertificeerde metingen van het brandstofverbruik in representatieve gebruiksomstandigheden.

*Gemiddeld geschat werkelijk verbruik op basis van het gebruik van het voertuig in de praktijk, afkomstig van de gegevens verkregen in het meetprotocol of berekend uit deze gegevens. Deze schatting wordt ter indicatie gegeven en kan variëren naargelang de feitelijke gebruiksomstandigheden. De schatting moet onderscheiden worden van de meer algemene/theoretische verbruiksweergave gemeten aan de hand van de EU-typegoedkeuring (de enige officiële waarden), en hangt af van de hypotheses en voorwaarden van het meetprotocol. De schatting van het werkelijk verbruik heeft dus geen algemene waarde. Het meetprotocol is beschikbaar op de website van de PSA Groep, www.groupe-psa.com