PEUGEOT BOXER - TECHNOLOGIE

De PEUGEOT Boxer beschikt over allerlei doeltreffende voorzieningen die het rijden extra gemakkelijk maken. Tegelijkertijd staan ze borg voor een hoog veiligheidsniveau voor u en uw passagiers.

TECHNOLOGIE & COMMUNICATIE

Peugeot Boxer - technologie - Hill Descent Control

HILL DESCENT CONTROL

De in combinatie met het standaard ESP geleverde Hill Descent Controli is gekoppeld aan de Grip Control. Bij een afdaling op een gladde of losse ondergrond met een hellingspercentage van minimaal 8% zorgt de HDC ervoor dat de snelheid van de auto niet boven de 30 km/h uitkomt. De bestuurder kan de auto zo gemakkelijk onder controle houden, zonder dat hij het gas- of rempedaal hoeft in te trappen.

/image/32/6/wk1917-peugeot-boxer-achteruitrijcamera-640x480.269326.jpg

ACHTERUITRIJCAMERA

De PEUGEOT Boxer is leverbaar met een achteruitrijcamerai die het rijden in deze bedrijfsauto nog veiliger en gemakkelijker maakt.

Bij het achteruitrijden worden de beelden van de omgeving achter de auto weergegeven op het touchscreeni van het audiosysteem van de Boxer. Gekleurde lijnen helpen u bij het manoeuvreren.

Om de veiligheid nog verder te vergroten wordt het scherm automatisch ingeschakeld als de achterdeuren worden geopend en als de achteruitversnelling wordt ingeschakeld.

Peugeot Boxer - technologie - touchscreen

TOUCHSCREEN

Het nieuwe 5 inch touchscreen is leverbaar met navigatiei.

Dankzij de functie voor het oplezen van sms-berichten en de Connected Box rijdt u altijd ontspannen en zorgeloos.

RIJHULPSYSTEMEN

Peugeot Boxer - technologie - rijhulpsystemen
 • Een nieuwe programmeerbare cruise control/snelheidsbegrenzeri houdt de auto op de door de bestuurder ingestelde snelheid of voorkomt dat een door de bestuurder ingestelde snelheid wordt overschreden, ook als de weg niet helemaal vlak is.
 • Het standaard ESP, in combinatie met de optionele Hill Descent Controli, is gekoppeld aan de Grip Control. Bij een afdaling op een gladde of losse ondergrond met een hellingspercentage van minimaal 8% zorgt de HDC ervoor dat de snelheid van de auto niet boven de 30 km/h uitkomt. De bestuurder kan de auto zo gemakkelijk in de hand houden, zonder dat hij het gas- of rempedaal hoeft in te trappen.
 • De functie Load Adaptive Controli zorgt ervoor dat de werking van het ESP wordt aangepast aan de lading en de gewichtsverdeling van de auto. Zo kan de auto in kritieke situaties beter onder controle worden gehouden
 • Bij het bandenspanningscontrolesysteemi is elk wiel voorzien van een druksensor die een lekke band of te lage bandenspanning signaleert
 • Het Lane Departure Warning Systemi houdt door middel van een camera boven de binnenspiegel permanent de koers van de auto in de gaten
 • Dankzij een camera achter de voorruit kan de PEUGEOT Boxer de verkeersborden herkennen en schakelt hij automatisch over van grootlicht naar dimlicht als de camera een tegenligger detecteert.

VEILIGHEID

Peugeot Boxer - technologie - veiligheid

Het volledig herziene, verbeterde remsysteem doet krachtig en stil zijn werk. Met standaard schijfremmen voor en achter is de PEUGEOT Boxer voorzien van een doeltreffend en onvermoeibaar remsysteem.

Om het zicht bij slechte weersomstandigheden te verbeteren kan de PEUGEOT Boxer worden voorzien van in het onderste deel van de bumper geïntegreerde mistlampen van polycarbonaati.

Om de inzittenden bij een aanrijding optimaal te beschermen is de PEUGEOT Boxer leverbaar met: 1 bestuurdersairbag en 1 passagiersairbagi; 2 zij-airbagsi; 2 window-airbagsi.

Versterking van de structuur van de PEUGEOT Boxer:
 - een versterkte carrosseriestructuur met een geprogrammeerde kreukelzone aan de voorzijde die de energie absorbeert die bij een aanrijding vrijkomt
 - een sterke, stalen structuur die een veiligheidskooi om de inzittenden vormt en extra verstevigde voorportieren die een belangrijke bijdrage leveren aan de totale stijfheid
 - een voortrein die bij een frontale botsing een deel van de energie langs de onderzijde van de carrosserie afvoert
 - een speciale constructie van de pedalen en de stuurkolom, waardoor de kans op letsel voor de bestuurder sterk wordt gereduceerd.

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem met het laden. Probeer het later nog eens. Neem gerust contact met ons op als het probleem blijft bestaan.