PEUGEOT BOXER - TECHNISCHE GEGEVENS

PEUGEOT Boxer

Op basis van 3 wielbases (3,00, 3,45 en 4,04 m), 4 lengtes (L1, L2, L3 en L4) en 3 hoogtes (H1, H2 en H3) kunt u voor de gesloten bestelwagen kiezen uit 8 carrosserievarianten met een laadvolume van 8 tot en met 17 m3.

AFMETINGEN

 • Peugeot Boxer - technische gegevens exterieur

  Exterieur

 • Peugeot Boxer - technische gegevens interieur

  Interieur

 • Peugeot Boxer - technische gegevens laadvermogen

  Laadvermogen

Peugeot Boxer - technische gegevens laadvermogen

LAADVERMOGEN

Peugeot Boxer - technische gegevens laadvolume

LAADVOLUME

MOTOREN

Peugeot Boxer - HDi en BlueHDi motoren

2.2 BlueHDi

De PEUGEOT Boxer wordt geleverd met een efficiënte 2.2 BlueHDi motor welke naar keuze verkrijgbaar is 3 uitvoeringen: 120, 140 of 165 pk. Alle varianten voldoen aan de meest recente Euro 6d.TEMP emissienorm en genereren respectievelijk 310, 340 en 370Nm koppel. De eigenschappen van de nieuwe generatie 2.2 BlueHDi motoren maken hen bij uitstek geschikt voor zowel kleine ritten in de stad als voor lange ritten op de snelweg.

Peugeot Boxer - BlueHDi-technologie

BlueHDi-TECHNOLOGIE

BlueHDi is de naam van de efficiënte en zuinige Euro 6-dieselmotoren van het merk. Dankzij deze technologie wordt de uitstoot van stikstofoxiden (NOx) met meer dan 90% verminderd. Ook de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik zijn aanzienlijk lager.

Dankzij het Stop and Start-systeem waarvan alle motoren zijn voorzien, behoort het brandstofverbruik tot de laagste van het segment, met een besparing van 0,5 l/100 km in stadsverkeer en een gemiddelde daling van de CO2-uitstoot (gecombineerde cyclus) van 5 g/km.

Roetfilter

Dankzij het roetfilter (FAP) waarmee alle motoruitvoeringen van de PEUGEOT Boxer zijn uitgerust, wordt de uitstoot van schadelijke deeltjes tot een minimum beperkt, zonder dat dit ten koste gaat van de efficiency van de motoren.