COVID-19 | Onze showrooms zijn grotendeels nog open, lees meer over onze beschikbare diensten MEER INFORMATIE

PEUGEOT BEDRIJFSAUTO'S - 0% Financial lease

0% Financial Lease - Peugeot bedrijfsauto’s

TIJDELIJK 0% FINANCIAL LEASE OP ALLE PEUGEOT BEDRIJFSAUTO'S

Als ondernemer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben, ook als het om uw bedrijfsauto gaat. Daarom bieden wij Financial Lease aan: u least de auto, maar zorgt zelf voor het onderhoud en beheer. Tegen een verrassend laag tarief, dus erg interessant.

En tijdelijk wordt het aanschaffen van een nieuwe Peugeot bedrijfsauto nog interessanter, want bij aankoop van een nieuwe Peugeot Partner, Expert of Boxer profiteert u tot maar liefst 60 maanden van 0% rente! Slimme ondernemers slaan nu toe.

De belangrijke pluspunten

  • Bij aankoop geldt voor de Partner, Expert en Boxer een rentetarief van 0% bij een looptijd t/m 36 maanden. Dit actietarief is geldig t/m 31-01-2021. Bij een looptijd van 48 maanden geldt een rentetarief van 1,9%, bij 60 maanden is dit 3,9%
  • Bij aankoopt van de e-Expert geldt voor iedere looptijd een rentetarief van 1,9%
  • Weten waar u aan toe bent: rentes worden vooraf vastgesteld, u betaalt een vast bedrag per maand gedurende de gehele looptijd. Zo weet u vooraf exact waar u aan toe bent.
  • Slottermijn: voeg een slottermijn aan Financial Lease toe voor extra lage maandlasten. U hoeft dan niet het volledige kredietbedrag af te lossen.