PEUGEOT BEDRIJFSAUTO'S - 0% Financial lease

Tijdelijk 0% Financial Lease op alle Peugeot bedrijfsauto’s

TIJDELIJK 0% FINANCIAL LEASE OP ALLE PEUGEOT BEDRIJFSAUTO'S

Als ondernemer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben, ook als het om uw bedrijfsauto gaat. Daarom bieden wij Financial Lease aan: u least de auto, maar zorgt zelf voor het onderhoud en beheer. Tegen een verrassend laag tarief, dus erg interessant.

En tijdelijk wordt het aanschaffen van een nieuwe Peugeot bedrijfsauto nog interessanter. Want bij aankoop van een nieuwe Peugeot Partner, Expert of Boxer profiteert u van 0% rente! Slimme ondernemers slaan nu toe.

Tijdelijk 0% Financial Lease op alle Peugeot bedrijfsauto’s

DE BELANGRIJKE PLUSPUNTEN

  • Voor de Nieuwe Peugeot Partner geldt 0% rente op de financiering: t/m 31-03-2019 bij een looptijd van 60 maanden.
  • Voor de Expert en Boxer geldt 0% rente op de financiering: t/m 31-03-2019 bij een looptijd van 12, 24 en 36 maanden. Bij een looptijd van 48 maanden geldt een rentetarief van 1,9% en bij 60 maanden 3,9%
  • Weten waar u aan toe bent: Rentes worden vooraf vastgesteld, u betaalt een vast bedrag per maand gedurende de gehele looptijd. Zo weet u vooraf exact waar u aan toe bent.
  • Slottermijn: Voeg een slottermijn aan Financial Lease toe voor extra lage maandlasten. U hoeft dan niet het volledige kredietbedrag af te lossen.

BENIEUWD NAAR UW DEAL? BEL OF MAIL

Maak eens een vrijblijvende afspraak met uw Peugeot-dealer, of neem contact op met Peugeot Lease, telefoon +31 (0)88 20 12 700 of stuur een e-mail naar Peugeot Lease. Zij vertellen u graag wat de mogelijkheden voor u zijn.