BEDRIJFSAUTO’S

MAAK KENNIS
MET DE TRAVELLER BUSINESS

De nieuwe PEUGEOT Traveller Business biedt zijn bestuurder en passagiers een luxe manier van reizen, met volop ruimte en comfort.
1

ONTSPANNEN RIJDEN TERWIJL U VERBONDEN BENT MET DE BUITENWERELD

ONTSPANNEN RIJDEN TERWIJL U VERBONDEN BENT MET DE BUITENWERELD
ONTSPANNEN RIJDEN TERWIJL U VERBONDEN BENT MET DE BUITENWERELD

De met een head-up displayiAfhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel en een groot aantal rijhulpsystemeniOptioneel uitgeruste PEUGEOT Traveller Business wordt als eerste auto van het merk geleverd met een nieuw Connect 3D-navigatiesysteem met spraakherkenningiAfhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel.Het systeem biedt allerlei online services en verkeersinformatie in real time van TomTom TrafficiAfhankelijk van het land van bestemming.

MEER OVER DE TECHNOLOGIE
2

COMFORT VOOR DE PASSAGIERS

COMFORT VOOR DE PASSAGIERS
COMFORT VOOR DE PASSAGIERS

Uw klanten genieten in de nieuwe PEUGEOT Traveller Business van een comfortabele en ontspannen reis, ongeacht de bestemming.
De PEUGEOT Traveller Business is leverbaar in 2 lengtes en 2 uitrustingsniveaus: Business en Business VIP.

In het interieur van de PEUGEOT Traveller Business is alles gericht op het comfort van de passagiers. U kunt kiezen voor een van de configuraties met 5 tot 9 zitplaatseniLeverbaar op de uitvoering Traveller Business of voor de configuratie met VIP-vergaderruimte (met 4 of 5 tegenover elkaar geplaatste zitplaatsen) iLeverbaar op de uitvoering Traveller Business VIP zodat er altijd een uitvoering is die bij uw wensen en klantendoelgroep past.
Hoogwaardige voorzieningen in het sfeervolle interieur dragen bij aan het comfort van de passagiers.
Een comfort dat nog verder kan worden verhoogd door de airconditioning met driezoneregeling en zachte luchtstroomiAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar en een tweedelig panoramadak iOptioneel waarvan beide delen afzonderlijk kunnen worden afgeschermd, in combinatie met sfeerverlichtingiAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar.

MEER OVER HET EXTERIEUR MEER OVER HET INTERIEUR
3

MODERNE EN EFFICIËNTE MOTOREN

MODERNE EN EFFICIËNTE MOTOREN
MODERNE EN EFFICIËNTE MOTOREN

De nieuwe PEUGEOT Traveller Business is gebaseerd op een nieuwe, aangepaste versie van het modulaire platform EMP2iEfficient Modular Platform: de nieuwe generatie platforms van PSA Peugeot Citroën. Een garantie voor comfort, kwaliteit en efficiency. Voordelen van dit nieuwe platform zijn een enorme binnenruimte en een rijcomfort dat kenmerkend is voor een PEUGEOT.
De BlueHDi-motoren met een vermogen van 95 tot 180 pkiGecombineerd brandstofverbruik (l/100 km): 5,1 - 6,0 (in afwachting van homologatie) - CO2-uitstoot (g/km): 133 - 159 (in afwachting van homologatie) en de nieuwe automatische transmissie EAT6iLeverbaar in combinatie met de BlueHDi 180 S&S-motor staan garant voor veel rijplezier en een voor het segment uiterst laag brandstofverbruik.
Bovendien zijn de exploitatiekosten van de PEUGEOT Traveller Business bijzonder competitief dankzij het lage brandstofverbruik en het onderhoudsinterval van 40.000 km of 2 jaar, afhankelijk van de motoruitvoeringiOnderhoudsinterval van 30.000 km bij de BlueHDi 180 EAT6.

MEER OVER DE MOTOREN
4

BEKIJK DE VIDEO