BEDRIJFSAUTO’S

TECHNOLOGIE EN VEILIGHEID

De PEUGEOT Partner is voorzien van de nieuwste technologieën die de veiligheid aan boord vergroten en het rijden vergemakkelijken. Dankzij deze technologieën kunt u zorgeloos op weg.

Motorisaties: BlueHDi, Electrisch of benzine

Motorisaties: BlueHDi, Electrisch of benzine
Motorisaties: BlueHDi, Electrisch of benzine

Voor de compacte PEUGEOT Partner kunt u kiezen uit 3 BlueHDi-dieselmotoren van 75 tot 120 pk, die stuk voor stuk voldoen aan de Euro 6-normiDe Europese Euro 6-norm stelt strengere eisen aan de uitstoot van schadelijke stoffen.. De BlueHDi-motoren zorgen voor nog meer rijplezier terwijl ze minder brandstof verbruiken en een lagere CO2-uitstoot hebben.

De PEUGEOT Partner kan in combinatie met de 1,6 liter BlueHDi 100 S&S-motor geleverd worden met de ETG6-versnellingsbak. De draaiknop waarmee deze elektronisch gestuurde 6-versnellingsbak wordt bediend, is vernuftig opgenomen in het middenpaneel van het dashboard zodat de bestuurder moeiteloos kan overschakelen van de automatische stand (A) naar de handbediende stand (M) en omgekeerd.

Naast de drie BlueHDi-motoren is de Partner tevens leverbaar met een 67pk sterke elektrische motor, en een 98pk sterke benzinemotor.

PEUGEOT CONNECT FLEETiLeverbaar als accessoire

Bent u fleetmanager van een bedrijf? Met het communicatiesysteem PEUGEOT Connect Fleet verhoogt u de productiviteit, verbetert u uw servicekwaliteit en verlaagt u de gebruikskosten van de voertuigen doordat zuinig rijden wordt gestimuleerd.

U ontvangt in realtime essentiële informatie over uw voertuigen zoals de afgelegde afstanden, het brandstofverbruik, de gebruiksduur en rijtijden, waarschuwingen met betrekking tot mechanische componenten en onderhoudsmeldingen. U kunt uw chauffeurs persoonlijke adviezen geven om het verbruik terug te dringen en beschikt over een geolokalisatiefunctie voor elk voertuig van uw wagenpark.

PEUGEOT CONNECT FLEETiLeverbaar als accessoire

ACHTERUITRIJCAMERA

De achteruitrijcameraiAfhankelijk van de uitvoering optioneel of niet leverbaar. wordt automatisch geactiveerd bij het inschakelen van de achteruitversnelling. De beelden van de camera worden weergegeven op het 7 inch touchscreen, zodat de bestuurder veiliger kan achteruitrijden.

ACHTERUITRIJCAMERA

ACTIVE CITY BRAKE

ACTIVE CITY BRAKE
ACTIVE CITY BRAKE

De Active City BrakeiOptioneel. (automatisch remmen bij een dreigende aanrijding in de stad) is een systeem dat automatisch ingrijpt op het remsysteem. Bij een rijsnelheid tot 30 km/h voorkomt het systeem een aanrijding of beperkt het de gevolgen ervan als de bestuurder niet reageert.

HILL START ASSIST

De Hill Start Assist houdt bij stoppen op een helling van meer dan 5% de auto automatisch gedurende een korte tijd op zijn plaats als de bestuurder het rempedaal loslaat, ongeacht of een vooruitversnelling of de achteruitversnelling is ingeschakeld. Dit geeft de bestuurder de tijd om zijn voet van het rempedaal naar het gaspedaal te verplaatsen.

CRUISE CONTROL EN SNELHEIDS- BEGRENZER

De cruise controliAfhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel maakt het mogelijk met een constante snelheid te rijden, zonder dat u het gaspedaal ingetrapt hoeft te houden. Voor nog meer veiligheid kunt u met de snelheidsbegrenzer een maximumsnelheid instellen, waarbij u bij het overschrijden daarvan wordt gewaarschuwd door een akoestisch signaal.

PARKEERHULP VOOR EN ACHTER

De parkeerhulp detecteert alle obstakelsiZie het instructieboekje voor meer informatie. die bij parkeermanoeuvres in de buurt van de auto komen en waarschuwt u hiervoor door middel van meldingen op het display en geluidssignalen. Het systeem kan worden gecombineerd met de achteruitrijcameraiAfhankelijk van de uitvoering optioneel of niet leverbaar. zodat parkeren een stuk gemakkelijker wordt!

GRIP CONTROL®

GRIP CONTROL®

De Grip Control®iAfhankelijk van de uitvoering optioneel of niet leverbaar (aangepaste antispinregeling) verbetert de tractie en de grip van de PEUGEOT Partner op elke ondergrond en elk wegtype, zodat u zorgeloos verder kunt rijden. Met de draaiknop op de middenconsole kunt u gemakkelijk de stand kiezen die het beste past bij de omstandigheden: sneeuw, modder of zand.