BEDRIJFSAUTO’S

IN- EN UITLADEN

GAMMA PARTNER

GAMMA PARTNER

Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke verwachtingen. Om hieraan te voldoen, biedt het gamma van de PEUGEOT Partner een ruime keuze aan uitvoeringen. Zowel voor onafhankelijke ondernemers als voor fleetowners is er altijd een geschikte Partner.

Deze bedrijfswagen die in 4 carrosserievarianten (L1 van 4,38 m, L2 van 4,63 m, plancher cabine) leverbaar is, is een ideaal stuk gereedschap dat op vele manieren inzetbaar is. De rechts afgebeelde dubbele cabine is in Nederland niet toegestaan.

De PEUGEOT Partner is ook leverbaar in een Plancher Cabine-uitvoering. Deze uitvoering is een geschikte basis voor een ombouw door een carrosseriebedrijf. Zo kan de Partner zelfs in de meest specifieke behoeften voorzien. Voorbeelden daarvan zijn een koelwagen met een geïsoleerde koelcel of een auto die speciaal bestemd is voor bouwbedrijven.

STEL UW PARTNER SAMEN

ONGEKEND FLEXIBEL DANKZIJ DE MULTIFLEX-BANK

ONGEKEND FLEXIBEL DANKZIJ DE MULTIFLEX-BANK
ONGEKEND FLEXIBEL DANKZIJ DE MULTIFLEX-BANK

Dankzij de Multiflex-bank biedt de PEUGEOT Partner al sinds zijn introductie een unieke flexibiliteit. De Multiflex-bank is onovertroffen in de wereld van de compacte bedrijfswagens en biedt naast de mogelijkheid om drie personen voorin te vervoeren nog een aantal andere praktische gebruiksmogelijkheden!

De buitenste zitplaats kan bijvoorbeeld worden weggeklapt voor net wat extra laadruimte (zorg er omwille van uw veiligheid voor dat de lading goed wordt vastgezet). Bij deze configuratie is er ook nog ruimte voor een passagier.

VOOR ELKE SITUATIE GESCHIKT

  • VOOR ELKE SITUATIE GESCHIKT 1
  • VOOR ELKE SITUATIE GESCHIKT 2
  • VOOR ELKE SITUATIE GESCHIKT 3

De toegang tot de PEUGEOT Partner wordt vergemakkelijkt door de lage laaddrempel. Ook de tot 180° te openen, asymmetrische achterdeuren zonder of met ruiteniOptioneel.dragen bij tot gemakkelijk in- en uitladen. Eenmaal geopend zorgen zij er dankzij de grote rechthoekige laadopening voor dat u grote voorwerpen moeiteloos kunt inladen.
Met één of twee schuifdeureniOptioneel. wordt het in- en uitladen nog gemakkelijker.
Dankzij de in zijn segment unieke breedte van 1,62 m tussen de wanden en 1,23 m tussen de wielkasten is er in de laadruimte van de korte L1-uitvoering van de PEUGEOT Partner plaats voor twee Europallets (1,20 m x 0,80 m).
De bestelwagen is tevens uitgerust met een girafon die het mogelijk maakt om lange voorwerpen te vervoeren met de achterdeuren gesloten. In Nederland is een volledige scheidingswand verplicht, vanwege fiscale eisen.

VEILIG VERVOER VAN UW GOEDEREN

VEILIG VERVOER VAN UW GOEDEREN

De laadvloer van de PEUGEOT Partner is voorzien van 6 sjorogen waarmee lading stevig kan worden vastgezet. In Nederland is een volledige scheidingswand verplicht, vanwege fiscale eisen. Deze wand is voorzien van een Securit-ruit.

OMBOUWMOGELIJKHEDEN

De PEUGEOT Partner is ook leverbaar in een Plancher Cabine-uitvoering. Dit is een geschikte basis voor een ombouw door een carrosseriebedrijf. Zo kan de Partner zelfs in de meest specifieke behoeften voorzien. De Partner kan bijvoorbeeld worden omgebouwd tot koelwagen met een geïsoleerde koelcel of een auto die speciaal bestemd is voor bouwbedrijven.

OMBOUWMOGELIJKHEDEN