BEDRIJFSAUTO’S

DESIGN EN COMFORT

EEN BEDRIJFSWAGEN WAAR U OP KUNT BOUWEN

  • EEN BEDRIJFSWAGEN WAAR U OP KUNT BOUWEN 1
  • EEN BEDRIJFSWAGEN WAAR U OP KUNT BOUWEN 2
  • EEN BEDRIJFSWAGEN WAAR U OP KUNT BOUWEN 3

De PEUGEOT Partner is een bedrijfswagen die alles in huis heeft om aan de eisen van uw bedrijf te voldoen.

De voorzijde heeft een onmiskenbaar stoer voorkomen. De verticale grille is in het midden voorzien van de PEUGEOT-leeuw. De hoekpanelen van de bumper kunnen gemakkelijk worden vervangen.
Met hun specifieke binnenwerk en vorm dragen de koplampen in belangrijke mate bij aan de moderne uitstraling van de Partner.

PACK LOOK 2

Met het Pack Look 2iOptioneel. is uw PEUGEOT Partner voorzien van volledig in de kleur van de carrosserie gespoten carrosseriedelen, een verchroomde grille, led-dagrijverlichtingiLed: light-emitting diode, mistlampen vóór en 15 inch-wieldoppen Nateo.

PACK LOOK 2

COMFORTABEL WERKEN

COMFORTABEL WERKEN

De PEUGEOT Partner is een compacte bestelwagen die u een comfortabele werkplek biedt, met een cabine die perfect afgestemd is op professioneel gebruik.
De hoge zitpositie en het uitstekende zicht op de weg staan borg voor een optimaal rijcomfort. De in hoogte verstelbare armsteuniAfhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel van de bestuurdersstoel, het in hoogte en diepte verstelbare stuurwiel en de op het dashboard geplaatste versnellingshendel dragen bij aan de ergonomie van de bestuurdersplaats. Voor extra comfort kan de Partner worden uitgerust met een handbediende of automatische airconditioningiAfhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel.

CONNECTIVITEIT

Ook in uw bedrijfstak wordt het steeds belangrijker om verbonden te blijven met de buitenwereld! Daarom is de nieuwe PEUGEOT Partner voorzien van de beste connectiviteitssystemen.

Maak kennis met het bijzonder moderne telematicasysteem. Dankzij het grote 7 inch kleurentouchscreeniAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar. dat perfect is geïntegreerd in het midden van het dashboard, zijn de verschillende bedieningsfuncties van de auto altijd goed zichtbaar en binnen handbereik. Het aanraken van het scherm is voldoende om het navigatiesysteem te bedienen of uw favoriete muziekbestanden te selecteren. Bovendien kunt u uw digitale apparatuur aansluiten via de USB-of Jack-aansluiting of de Bluetooth-functie.

CONNECTIVITEIT

MIRROR SCREEN

MIRROR SCREEN

De Mirror Screen-technologieiDe Mirror Screen-functie werkt met de technologie MirrorLink™ in combinatie met telefoons met Android-, RIM- en Windows-besturingssysteem en compatibiliteit met MirrorLink™ en CarPlay® (voor Apple-telefoons vanaf iPhone 5), op voorwaarde dat de gebruiker een telefoonabonnement met internettoegang bij zijn provider heeft afgesloten. Alleen gecertificeerde MirrorLink™- of CarPlay®-apps kunnen worden gebruikt (afhankelijk van de app bij stilstaande auto en/of tijdens het rijden). Tijdens het rijden kunnen bepaalde functionaliteiten van deze apps echter geblokkeerd zijn. Er zijn ook gecertificeerde MirrorLink™- of CarPlay®-apps waarvoor betaald moet worden. biedt u de mogelijkheid om een aantal apps van uw smartphone weer te geven en te gebruiken via het touchscreen van uw Partner.

TALRIJKE OPBERGMOGELIJKHEDEN

TALRIJKE OPBERGMOGELIJKHEDEN
TALRIJKE OPBERGMOGELIJKHEDEN

In de cabine is meer dan 60 liter praktische opbergruimte beschikbaar voor zowel de bestuurder als de andere inzittenden. Met name het afsluitbare opbergvak achter het stuurwiel komt voor de zakelijke gebruiker goed van pas. Het opbergvak boven de voorruit, waarin de zonnekleppen en de plafonnier zijn geïntegreerd, is aan de onderzijde opengewerkt zodat u niet misgrijpt als u een voorwerp uit het opbergvak nodig hebt.