BEDRIJFSAUTO’S

3 REDENEN
OM DE PARTNER TE KIEZEN

Maak kennis met de PEUGEOT Partner, de stoere en connectieve bestelwagen waar u altijd van op aan kunt.
1

ROBUUST EN OVERAL OP VOORBEREID

ROBUUST EN OVERAL OP VOORBEREID

Al meer dan 20 jaar bewijst de PEUGEOT Partner zijn kwaliteiten en betrouwbaarheid op de weg. Met zijn moderne en interactieve uitrusting en de efficiënte motoren profileert de Partner zich als een dynamische bestelwagen.

Daarnaast onderscheidt deze bedrijfswagen zich door zijn stoere en moderne design. Zijn verticale grille accentueert het robuuste karakter.

MEER OVER DESIGN EN COMFORT
2

NUTTIGE TECHNOLOGIE

NUTTIGE TECHNOLOGIE
NUTTIGE TECHNOLOGIE

De PEUGEOT Partner beschikt over de nieuwste technologieën. De functies Mirror ScreeniWerkt uitsluitend met MirrorLink of AppinCar gecertificeerde apps (bij een compatibele smartphone) - Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar. en CarPlay® zorgen ervoor dat het scherm van uw smartphone wordt weergegeven op het 7 inch multimedia-touchscreen.
De functie Active City BrakeiAutomatisch remmen bij een dreigende aanrijding in de stad (optioneel)., de achteruitrijcameraiAfhankelijk van de uitvoering optioneel of niet leverbaar., de parkeerhulp voor en achteriOptioneel. en de Grip Control®iAfhankelijk van de uitvoering optioneel of niet leverbaar. bieden u extra veiligheid tijdens het rijden.
De BlueHDi-motoren zorgen voor nog meer rijplezier terwijl ze minder brandstof verbruiken en een lagere CO2-uitstoot hebben. Naast de drie BlueHDi-motoren is de Partner tevens leverbaar met een 98pk sterke 1.6 benzinemotor. Ook is er de 67pk sterke Partner Electric met slechts 4% bijtelling bij privé-gebruik.

MEER OVER MIRROR SCREEN MEER OVER BlueHDi-motoren
3

FLEXIBILITEIT

FLEXIBILITEIT

Dankzij de unieke flexibiliteit van de Multi-Flex-bankiAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar biedt de PEUGEOT Partner plaats aan een tweede passagier of extra ruimte voor spullen die u wilt vervoeren. Deze bedrijfswagen die in 3 carrosserievarianten (L1 van 4,38 m, L2 van 4,63 m, plancher cabine) leverbaar is, is een ideaal stuk gereedschap dat op vele manieren inzetbaar is.

MEER OVER DE MULTIFLEX-BANK