Partner Maatwerk

Betimmering en vloer
Peugeot MaatwerkSchuivende waren kunnen de laadruimte van uw bedrijfsauto aanzienlijk beschadigen. U kunt uw Partner daarom laten voorzien van diverse soorten bescherming voor vloer, wielkasten en wanden. Zo is uw auto beschermd en ziet de laadruimte er verzorgd uit.
 
Koeltransport
Peugeot MaatwerkOm voedingsmiddelen hygiënisch en op de juiste temperatuur te vervoeren is een koelauto essentieel. De Partner is een ideale koelauto met geïntegreerde koeling.

Vraag uw dealer om een offerte op maat
Open Laadbak
Peugeot MaatwerkIdeaal voor groenvoorziening en tuinbouw is de pick-up versie van de Partner. De pick-up kan voorzien worden van een huif, of uitgevoerd worden als kipper.
 

Ruitbescherming
Peugeot MaatwerkOm inbraak te voorkomen, kunnen de ruiten voorzien worden van preventierasters. Zo blijven uw spullen daar waar het hoort. In uw auto.
Imperiaal
Peugeot MaatwerkEen imperiaal vergroot de gebruiksmogelijkheden van uw Partner aanzienlijk.
Bedrijfsauto-inrichting
Peugeot MaatwerkMet een compleet ingerichte laadruimte houdt u het overzicht over uw gereedschappen ene andere materialen. Efficiënt en veilig, uw auto ziet er bovendien erg representatief uit.

Vraag uw dealer om een offerte op maat

4x4
Peugeot MaatwerkMet een 4x4 systeem van Dangel transformeert u uw Partner in een echte terreinauto. Zo is uw auto uitermate geschikt voor gebruik op losse ondergrond. Meer informatie vindt u op www.dangel.fr. Bekijk hier de Partner 4x4 video.

Vraag uw dealer om een offerte op maat
Sidebar
Peugeot MaatwerkMet een sidebar beschermt u uw auto tegen kostbare dorpelschade en het geeft uw Partner een robuuste uitstraling.
Tweede schuifdeur
Peugeot MaatwerkMet een schuifdeur aan de bestuurderszijde is uw laadruimte van twee kanten toegankelijk.