BEDRIJFSAUTO’S

Peugeot zakelijke mogelijkheden

lease

Peugeot zakelijke mogelijkheden

Met Peugeot Financial of Operational Lease kiest u voor zorgeloos Peugeot rijden. Het biedt u het comfort en de service waar Peugeot bekend om staat.

 

Kiest u ervoor om de auto op de balans hebben staan, dan kiest u voor Financial Lease. U brengt de aanschafprijs inclusief accessoires (ex. BTW) onder in een contract met een vooraf vastgestelde looptijd en rente. Het maandbedrag is opgebouwd uit een aflossings- en een rentedeel. Kosten voor reparaties, onderhoud, banden en verzekering zijn niet inbegrepen in de premie.

 

Houdt u de auto liever buiten de balans, dan kiest u voor Operational Lease. U betaald maandelijks een vast bedrag en u krijgt voor de afgesproken periode het gebruiksrecht over de auto. In feit huurt u dus de auto van Peugeot Operational Lease. Wij zijn juridisch en economisch eigenaar van de auto en wij dragen dus ook het restwaarderisico.


Lease aanbiedingen
 

Financial Lease 0 procentFinancial Lease, een uitstekende deal voor ondernemers
Alle Peugeot-bedrijfsauto's tegen het actietarief van slechts 0%
Bekijk de actie

Blue LeaseZakelijke rijders kiezen Blue Lease
Interessante modellen met een lagere bijtelling
Bekijk de actie

 

Informatie

Duidelijkheid en zekerheid. Daar staat Peugeot Operational en Financial Lease voor. Graag vertellen wij u vooraf alles over leasen bij ons.

Contact
Peugeot Operational en Financial Lease, Hoofdweg 256, 3067 GJ Rotterdam,
Telefoon: 088 20 12 700 (€ 0,10 p/min).
E-mail: zakelijk@psa-finance.com
Postadres: Postbus 8709, 3009 AS Rotterdam

Brochures

Als u het aanbod van Peugeot Operational en Financial Lease  rustig even wilt doorlezen dan kunt u hier de brochure bekijken: