BEDRIJFSAUTO’S

Peugeot Lease

lease

Peugeot Lease

Met Financial of operational lease van Peugeot Lease kiest u voor zorgeloos Peugeot Rijden. Peugeot Lease biedt u het comfort en de service waar Peugeot bekend om staat.

 

Kiest u ervoor om de auto op de balans hebben staan, dan kiest u voor Financial Lease. U brengt de aanschafprijs inclusief accessoires (ex. BTW) onder in een contract met een vooraf vastgestelde looptijd en rente. Het maandbedrag is opgebouwd uit een aflossings- en een rentedeel. Kosten voor reparaties, onderhoud, banden en verzekering zijn niet inbegrepen in de premie.

Houdt u de auto liever buiten de balans, dan kiest u voor Operational Lease. Peugeot Lease draagt zorg voor de aankoop van de door u samengestelde Peugeot. U betaald maandelijks een vast bedrag en u krijgt voor de afgesproken periode het gebruiksrecht over de auto. In feit huurt u dus de auto van Peugeot Lease. Wij zijn juridisch en economisch eigenaar van de auto en wij dragen dus ook het restwaarderisico.


Lease aanbiedingen
 

Financial Lease 0 procentFinancial Lease, een uitstekende deal voor ondernemers
Alle Peugeot-bedrijfsauto's tegen het actietarief van slechts 0%
Bekijk de actie

Blue LeaseZakelijke rijders kiezen Blue Lease
Interessante modellen met een lagere bijtelling
Bekijk de actie

 

Onbezorgd op reis met Peugeot Assistance

Mocht u ooit onverhoopt stil komen te staan, dan kunt u vertrouwen op Peugeot Assistance. U krijgt professionele pechhulp, waar en wanneer ook, want deze service strekt zich uit tot alle landen die op uw groene kaart vermeld staan. We repareren uw auto ter plaatse, u krijgt indien nodig vervangend vervoer of we vervoeren u zonder kosten naar de plaats van bestemming. En natuurlijk nemen wij de zorg van uw auto, eventueel met aanhanger of caravan, geheel van u over.

Peugeot Assistance is inbegrepen bij Full Service Operational Lease. U kunt deze service uiteraard ook bij andere leasecontracten afsluiten.

De Travelcard van Peugeot Lease biedt u de mogelijkheid om rij- en vooral tankgedrag eenvoudig in kaart te brengen en eventueel bij te sturen, met tankgemak voor de leaserijder.
 

Informatie

Duidelijkheid en zekerheid. Daar staat Peugeot Lease voor. Graag vertellen wij u vooraf alles over leasen bij Peugeot Lease.

Contact
Peugeot Lease, Hoofdweg 256, 3067 GJ Rotterdam,
Telefoon: 088 20 12 700 (€ 0,10 p/min).
E-mail: peugeotlease@mpsa.com
Postadres: Postbus 8709, 3009 AS Rotterdam

Brochures
Als u het aanbod van Peugeot Lease en Finance rustig even wilt doorlezen dan kunt u hier de brochures bekijken:

Peugeot Lease brochures