BEDRIJFSAUTO’S

Financial Lease

financial lease

Financial Lease

Financial Lease, de best denkbare financiële deal. Financial Lease is een slimme manier om uw nieuwe Peugeot te financieren.

 

Met Financial Lease met een slottermijn blijven uw maandlasten laag. U hoeft dan niet het volledige kredietbedrag af te lossen. Dit levert aanzienlijk lagere maandlasten op dat dan de standaard financieringsmogelijkheden. Over de slottermijn betaalt u tijdens de looptijd van het contract namelijk alleen rente, geen aflossing. Pas aan het eind van de looptijd betaalt u de slottermijn. Bijvoorbeeld uit de opbrengst van de auto die u verkoopt. De maandlasten worden op uw bedrijfssituatie toegespitst: u kiest zelf de looptijd die het beste bij de gebruiksperiode en de afschrijving van auto past.

Slottermijn

U stelt de slottermijn in overleg met uw Peugeot-dealer vast, en is gebaseerd op een reëel bedrag en houdt rekening met de restwaarde van uw Peugeot. Door de slottermijn lager vast te stellen dan de inruilwaarde, ontstaat er aan het eind van het contract financiële ruimte. Die kunt u dan weer gebruiken bij aanschaf van een volgende Peugeot, met Financial Lease. Maar blijft u liever rijden in uw Peugeot? Dat kan, u kunt gewoon de slottermijn voldoen of herfinancieren. De belangrijke pluspunten op een rijtje:

De belangrijke pluspunten

  • Biedt interessante financiële voordelen
  • De auto komt op uw balans te staan
  • Bij aanschaf van een bedrijfsauto met Financial Lease profiteert u nog steeds optimaal van uw investeringsaftrek. Dit betekent dat u géén belasting hoeft te betalen over (een deel van) het aanschafbedrag. Hoe groot uw voordeel is, hangt af van uw jaartotaal aan investeringen
  • Een contactpersoon voor al uw mobiliteitszaken