BEDRIJFSAUTO’S

IN- EN UITLADEN

De uitrusting van de PEUGEOT Expert bedrijfsauto biedt u volop gebruiksgemak, zodat u nog efficiënter uw werk kunt doen.

HET MODUWORK-CONCEPT

HET MODUWORK-CONCEPT
HET MODUWORK-CONCEPT
HET MODUWORK-CONCEPT

De Moduwork-bank van de nieuwe Expert is erg flexibel, zodat u optimaal profiteert van de zitplaatsen die niet bezet zijn. Zo kunt u de zitting van de buitenste passagierszitplaats omhoogklappen en krijgt de cabine een ruimte met een vlakke laadvloer. Veel gemak heeft u ook van het luik in de scheidingswand. Hierdoor kunt u voorwerpen tot wel 4 meter lang meenemen. Bovendien kunt u uw PEUGEOT Expert wanneer u maar wilt omtoveren tot een mobiel kantoor: als de middenarmsteun omlaag wordt geklapt, komt een bijzonder praktisch draaibaar tafeltje tevoorschijn.

HANDSFREE TE BEDIENEN SCHUIFDEUREN

De schuifdeuren kunt u handsfree bedienen*: even uw voet onder een hoek van de achterbumper door halen en de schuifdeur aan die kant van de PEUGEOT Expert gaat open. Met dezelfde beweging kunt u bij het weglopen de schuifdeur sluiten en de auto vergrendelen. Heeft u de handen vol? U hoeft niets op de grond te zetten: het is voldoende om de electronische sleutel op zak te hebben.


* Als optie leverbaar

BINNENRUIMTE

De nieuwe PEUGEOT Expert bedrijfsauto combineert compacte buitenmaten met een maximaal laadvolume. De bedrijfsauto's met enkele en dubbele cabine hebben 2 even grote achterdeuren. U kunt daarnaast (optioneel) kiezen voor verwarmde ruiten met een ruitenwisser. Maar ook een enkele achterklep met ruit, verwarming en wisser is mogelijk.

MEER INFORMATIE OVER DE LAADRUIMTE

PROFESSIONEEL INGERICHT

PROFESSIONEEL INGERICHT
PROFESSIONEEL INGERICHT

Wat betreft de laadruimte, heeft u de keuze uit een betimmering van alleen de laadvloer of van de laadvloer en de complete zijwanden(1). Deze betimmering is gemaakt van onbewerkt hout en hout met een antisliplaag, gecombineerd met aluminium dorpelstrips. De PEUGEOT Expert is altijd voorzien van een gesloten scheidingswand. U kunt kiezen voor een ruit in de scheidingswand, maar ook voor een isolerende wand met ruit(1). Deze laatste beschermt niet alleen de inzittenden, maar houdt ook beter de temperatuur vast en weert het geluid. Bovendien kan in dat geval de rugleuning van de bestuurdersstoel beter versteld worden, waardoor u comfortabeler zit.
 

(1) Als optie leverbaar