BEDRIJFSAUTO’S

MAAK KENNIS
MET DE NIEUWE PEUGEOT EXPERT

Als ondernemer stelt u hoge eisen aan een bedrijfsauto. Logisch ook, want het is een verlengstuk van uw bedrijf. De nieuwe PEUGEOT Expert is een bedrijfsauto die alles in zich heeft om uw werk makkelijker te maken. Mede dankzij de moderne, krachtige motoren biedt hij elke dag weer volop rijplezier.
1

VIDEO'S VAN DE EXPERT

2

OPTIMAAL AANGEPAST AAN AL UW VERVOERSWENSEN

OPTIMAAL AANGEPAST AAN AL UW VERVOERSWENSEN

"Zijn stoere design zal u direct overtuigen van het robuuste en moderne karakter van de nieuwe PEUGEOT Expert. U kunt kiezen uit maar liefst 3 lengtes, waaronder een unieke Compact-uitvoering die slechts 4,61 m lang is.

Wij begrijpen dat u wellicht specifieke wensen heeft, afgestemd op uw beroepsgroep. Daarom is de PEUGEOT Expert leverbaar in drie carrosserievarianten: bedrijfsauto met enkele of dubbele cabine, of als Combi met plaats voor maar liefst 9 personen."


(1) max. 1940 mm met de optie verhoogd laadvermogen

MEER OVER DE AFMETINGEN MEER OVER DE VELIGHEID

"De Compact-uitvoering, met een lengte van slechts 4,61 m, loodst u moeiteloos door de stad. Zijn bescheiden afmetingen zijn hiervoor ideaal.

Dat betekent overigens niet dat u spullen hoeft achter te laten: de PEUGEOT Expert Compact heeft een laadvermogen tot ruim 1500 kg, een laadvolume van 4,5 m3 en een nuttige lengte van 2,16 m.

Bovendien parkeert u de PEUGEOT Expert in de kleinste ruimtes, want hoger dan 1,90 is hij niet. Dus welke uitvoering u ook kiest, parkeerterreinen en -garages met een beperkte doorrijhoogte(1) zijn altijd toegankelijk. "

3

MEER GEBRUIKSGEMAK VOOR EEN HOGERE PRODUCTIVITEIT

MEER GEBRUIKSGEMAK VOOR EEN HOGERE PRODUCTIVITEIT
MEER GEBRUIKSGEMAK VOOR EEN HOGERE PRODUCTIVITEIT
MEER GEBRUIKSGEMAK VOOR EEN HOGERE PRODUCTIVITEIT

"De nieuwe PEUGEOT Expert bedrijfsauto is tot in details doordacht en dat merkt u. Zo is bijvoorbeeld de Moduwork-scheidingswand(1) voorzien van een luik. Voorwerpen met een lengte van maximaal 4 m neemt u probleemloos mee. Op een vlakke laadvloer, terwijl er voorin nog altijd plaats is voor 2 personen. Profiteer ook van een laadvolume van tot wel 6,6 m3 en de handsfree te bedienen schuifdeuren(1). Hierdoor kunt u uw goederen moeiteloos in- en uitladen. Over innovatief gesproken. "


(1) Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar

MEER INFORMATIE OVER MODUWORK MEER INFORMATIE OVER DE HANDSFREE TE BEDIENEN SCHUIFDEUREN
4

EEN STERK EN ECONOMISCH AANBOD

De nieuwe PEUGEOT Expert is gebaseerd op een nieuwe, aangepaste versie van het modulaire platform EMP2(1). Dat merkt u zodra u instapt aan het uitstekende rijcomfort, de kwaliteit en de efficiency. En tel daar het nuttig laadvermogen tot ruim 1400 kg bij op. Geniet van het rijplezier dat de PEUGEOT Expert bedrijfsauto u biedt. De BlueHDi-motoren met een vermogen van 95 tot 180 pk en een koppel van tot maar liefst 400 Nm(2) staan daar garant voor. Kiest u daarbij ook nog voor de automatische EAT6-versnellingsbak, maakt u het uzelf wel heel comfortabel. Daarnaast profiteert u van het voor dit segment zeer lage brandstofverbruik, de uiterst geringe CO2-uitstoot(3) én de aantrekkelijk lage gebruikskosten; onderhoud is pas na 40.000 km of 2 jaar nodig.
 

"(1) Efficiënt Modular Platform: het platform van de nieuwe generatie van PSA Peugeot Citroën
(2) Afhankelijk van de uitvoering
(3) Brandstofverbruik binnen bebouwde kom (l/100 km): 5,5 - 6,0 – CO2-uitstoot (gr./km): 143 - 160 Brandstofverbruik buiten bebouwde kom (l/100 km): 4,9 - 5,2 – CO2-uitstoot (gr./km): 127 - 141 Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km): 5,1 - 5,9 – CO2-uitstoot (gr./km): 133 - 148"

MEER OVER BlueHDi TECHNOLOGIE
EEN STERK EN ECONOMISCH AANBOD