BEDRIJFSAUTO’S

Corporate Sales

fleet

Corporate Sales

Bent u werkzaam bij een (inter)nationaal werkende organisatie met een wagenpark van meer dan 100 auto's, dan komt het Business to business team van Peugeot Nederland graag in contact met u.

 

Uw Accountmanager Corporate Sales werkt samen met u aan een verdere optimalisatie van het beheer van uw wagenpark. Onze missie hierin is het op milieuverantwoorde wijze bieden van zorgeloze mobiliteit, tegen een zo gunstig mogelijke kilometer-kostprijs.

Alles begint bij een passende product- en serviceadvisering voor wat betreft de invulling van uw vervoersbehoefte om zodoende op het gewenste moment uw Peugeot 'turn-key' in gebruik te kunnen nemen. Samen met ons netwerk van erkende Peugeot dealers zijn wij in staat om invulling te geven aan de landelijke afspraken die wij met u maken.

Peugeot heeft een uitgebreid dealernetwerk met 25 Peugeot Professional Centers. Deze mobiliteitscentra zijn verspreid over het land. De Peugeot Professional Centers bieden op de zakelijke rijder toegespitste producten en diensten, zoals gratis draadloos internet in de wachtruimte, verruimde openingstijden van de werkplaats en passend vervangend vervoer, wanneer de auto voor service of reparatie in de werkplaats staat. Dit geldt ook voor bedrijfsauto's.
 

Meer weten?
Neem contact door een email te sturen aan:
psanl-corporatesales@mpsa.com.

Ons uitgebreide gamma

  • Blue Lease: fiscaal aantrekkelijke personenauto’s voor de leasemarkt
  • Bedrijfsauto’s: van kleine stadsbesteller tot multifunctionele volume transporteur
  • Auto’s op maat: van inbouw inrichting tot belettering tot specifieke ombouw


 

Dienstenpakket

Daarnaast voorziet ons landelijk dekkende, transparante en uniforme dienstenpakket in het ontzorgen van uw organisatie op het gebied van mobiliteit:

  • Vaste tarieven voor reparatie en onderhoud
  • Pakketprijzen voor onderdelen en accessoires
  • Hulp onderweg met Peugeot Assistance
  • Vervangend vervoer of huur via Peugeot Rent
  • Financiering of operationele leasing via ondermeer Peugeot Lease