BEDRIJFSAUTO’S

Brandstofmanagement

travelcard

GEEN BONNETJES BEWAREN GEEN KILOMETERS BIJHOUDEN

Als u veel zakelijke kilometers rijdt, dan tankt u regelmatig. Aan uw brandstofadministratie ben u waarschijnlijk behoorlijk wat tijd kwijt. Met de Travelcard van Peugeot Lease, kunt u veel tijd besparen.

 

Alle tankgegevens worden namelijk bijgehouden. Bovendien kunt u bij alle tankstations in Nederland gebruik maken van deze kaart, waardoor omrijden tot het verleden behoort.

Peugeot Lease Travelcard in het kort:
 

  • Één verzamelfactuur vervangt uw losse tankbonnen
  • Tanken met BTW-garantie
  • Effectief brandstofmanagement
  • Elke brandstofkaart verdient zich direct terug, zelfs bij één auto
  • Overal tanken binnen Nederland, zelfs bij de witte pompen
  • Geen contant geld op zak meer nodig

Wat is Travelcard?

Op de brandstofkosten kunnen bedrijven veel besparen. Het effectief managen van brandstof wordt met de steeds hogere brandstofprijzen steeds belangrijker. Peugeot Lease samen met Travelcard Nederland, dé specialist op het gebied van brandstofmanagement. Zo kunnen we u de nieuwste oplossingen bieden om rij- en vooral tankgedrag eenvoudig in beeld te brengen en profiteren uw leaserijders van het gemak van de Travelkaart.

Goedkoper dan een gratis kaart

Sommige oliemaatschappijen en tankstations bieden u als kleine zelfstandige een 'gratis' brandstofkaart. Anders dan bij de Peugeot Lease Travelcard betaalt u daarvoor geen pasbijdrage. Het nadeel daarvan is dat u met dergelijke merkgebonden passen – vanzelfsprekend – alleen terecht kunt bij tankstations van hetzelfde merk. Dat is niet alleen lastig, maar ook duurder. U kunt dan namelijk niet langer profiteren van de grote prijsverschillen tussen de verschillende oliemaatschappijen, inclusief de prijsvechters en witte pompen. Een merkgebonden brandstofkaart levert misschien wel een paar cent korting op, maar die wordt verleend op de adviesprijs – niet op de pompprijs! Hierdoor tankt u minder voordelig dan u denkt. Onze brandstofkaart daarentegen wordt bij elk station geaccepteerd; ook bij witte pompen, de Makro en onbemande pompen. Reden te meer om voor de allround brandstofkaart van Travelcard te kiezen.