BEDRIJFSAUTO’S

TECHNOLOGIE

De Peugeot Boxer heeft praktische, doeltreffende voorzieningen die het rijden vergemakkelijken. Tegelijkertijd staan ze borg voor een hoog veiligheidsniveau voor u en uw passagiers.

HILL DESCENT CONTROL

HILL DESCENT CONTROL

De in combinatie met het standaard ESP geleverde Hill Descent Control* (snelheidsbegrenzing tijdens afdalingen) is gekoppeld aan de Intelligente Tractiecontrole. Bij een afdaling op een gladde of losse ondergrond met een hellingspercentage van minimaal 8%, zorgt de HDC ervoor dat de snelheid van de auto niet boven de 30 km/h uitkomt. De bestuurder kan de auto zo gemakkelijk in de hand houden, zonder dat hij het gas- of rempedaal hoeft in te trappen.

* Optioneel als onderdeel van het Pack Chantier

ACHTERUITRIJCAMERA

De Peugeot Boxer is leverbaar met een achteruitrijcamera*. Zo wordt het rijden in deze bestelwagen nog veiliger en gemakkelijker.

Bij het achteruitrijden worden de beelden van de omgeving achter de auto weergegeven op het touchscreen** van het audiosysteem van de Boxer. Gekleurde lijnen helpen u bij het manoeuvreren.

Om de veiligheid nog verder te vergroten wordt het scherm automatisch ingeschakeld als de achterdeuren worden geopend en als de achteruitversnelling wordt ingeschakeld.

* Optioneel, afhankelijk van de uitvoering

** Standaard, afhankelijk van de uitvoering

ACHTERUITRIJCAMERA

CONNECTIVITEIT

CONNECTIVITEIT

Dankzij de hightech uitrusting wordt de cabine van de Peugeot Boxer een rijdend kantoor:

  • Standaard USB-aansluiting*
  • Bluetooth en autoradio met 5 inch touchscreen**
  • Standaard navigatiesysteem bij het uitrustingsniveau Pack Clim Nav
  • Achteruitrijcamera, optioneel bij de uitrustingsniveaus Pack Clim en Pack Clim Nav

* Vanaf het uitrustingsniveau Comfort

** Vanaf het uitrustingsniveau Pack Clim

 

BESTUURDERSSTOEL

BESTUURDERSSTOEL

Voor een optimaal comfort kan de hoogte van de geveerde bestuurdersstoel* worden aangepast afhankelijk van het gewicht van de bestuurder (tot 130 kg).

* Optioneel