BEDRIJFSAUTO’S

IN- EN UITLADEN

Met de ruime keuze aan carrosserievarianten, de verschillende laadvolumes en de vele beschikbare accessoires kan de Peugeot Boxer aan al uw eisen voldoen. Ook biedt de Boxer toonaangevende laadmogelijkheden

 

TOONAANGEVENDE LAADMOGELIJKHEDEN

TOONAANGEVENDE LAADMOGELIJKHEDEN

De grote achterdeuren van de Peugeot Boxer, die onder een hoek van 96° tot wel 260°* kunnen worden geopend, maken het in- en uitladen extra gemakkelijk.

En om het werk nog aangenamer te maken is de laaddrempelhoogte van de Peugeot Boxer - tussen 493 en 602 mm - een van de laagste van het segment. Met de optionele vering met pneumatische niveauregeling kan de laaddrempelhoogte bovendien over een afstand van 6 à 7 cm worden aangepast.

* Optioneel

LAADVERMOGEN

LAADVERMOGEN

De Peugeot Boxer biedt u een grote keuze in GVW's*. Er zijn twee gamma's:

  • Het gamma Licht met de volgende vier GVW's: de 328 (2,8 ton), de 330 (3,0 ton), de 333 (3,3 ton) en de 335 (3,5 ton)
  • Het gamma Zwaar: de 435 (3,5 ton)

*GVW = totaaal toegestaan gewicht

LAADVOLUME

LAADVOLUME

Afhankelijk van de lengte en hoogte en gekozen uitvoering is de Boxer Gesloten Bestel leverbaar in acht verschillende carrosserievarianten.

U heeft dus de keuze uit acht laadvolumes, van 8 tot 17 m³. Dit maakt van de Boxer een ijzersterke speler in dit segment.

NUTTIGE BREEDTE

Voor een optimaal te gebruiken laadruimte is de breedte van de laadvloer tussen de wielkasten zo groot mogelijk gemaakt: 1,422 meter! Hiermee behoort de Boxer tot de top van het segment.

De maximale breedte van de laadruimte bedraagt 1,870 m.

NUTTIGE BREEDTE