BEDRIJFSAUTO’S

5 REDENEN
OM TE KIEZEN VOOR DE PEUGEOT BOXER

De Peugeot Boxer: een gamma aan robuuste en spaarzame bedrijfswagens waarmee volledig aan uw specifieke wensen kan worden voldaan. Door een van de grootste keuzes in speciale carrosserieën met uiteenlopende laadvermogens en laadvolumes, vindt u altijd de Peugeot Boxer die perfect aansluit bij uw bedrijf. De vele zware tests die de Peugeot Boxer tijdens zijn ontwikkeling heeft ondergaan, garanderen u een duurzame bedrijfswagen.
1

KWALITEIT

Om u onder alle omstandigheden topkwaliteit te kunnen verzekeren heeft de Peugeot Boxer een groot aantal zware tests ondergaan:

  • 4.000.000 praktijkkilometers op allerlei soorten wegen, ook met een slecht wegdek. De motor is daarbij tot het uiterste beproefd, zodat een optimale betrouwbaarheid kan worden gegarandeerd.
  • 500.000 open-en-sluitcycli van de portieren en deuren
  • 1500 uur tests in een klimaatkamer.
  • 1000 keer rijden door waterbassins.
  • Anticorrosietests met zout water.
MEER OVER DESIGN
2

LAADVERMOGEN

LAADVERMOGEN

De Peugeot Boxer biedt u een grote keuze in GVW's:

  • Het gamma Light met de volgende GVW's: de 328 (2,8 ton), de 330 (3,0 ton), de 333 (3,3 ton) en de 335 (3,5 ton).
  • Het gamma Heavy: de 435 (3,5 ton).
MEER OVER IN- EN UITLADEN
3

LAADVOLUME

LAADVOLUME

Afhankelijk van de lengte en de hoogte en gekozen uitvoering is de Boxer gesloten bestel leverbaar in acht verschillende carrosserievarianten.

U heeft dus de keuze uit acht laadvolumes, van 8 tot 17 m³. Dit maakt van de Boxer een ijzersterke aanbieding in dit segment.

MEER OVER IN- EN UITLADEN
4

HILL DESCENT CONTROL

HILL DESCENT CONTROL

Naast het standaard aanwezige ESP, kunt u kiezen voor de optie Grip Control met daarbij Hill Descent Control (snelheidsbegrenzing tijdens afdalingen). Bij een afdaling op een gladde of losse ondergrond met een hellingspercentage van minimaal 8%, zorgt de HDC ervoor dat de snelheid van de auto niet boven de 30 km/h uitkomt. De bestuurder kan de auto zo gemakkelijk in de hand houden, zonder dat hij het gas- of rempedaal hoeft in te trappen.

MEER OVER DE TECHNOLOGIE
5

EXPLOITATIEKOSTEN

Omdat u als professional hoge eisen stelt, zijn de exploitatiekosten van de Peugeot Boxer bijzonder competitief.

MEER OVER EXPLOITATIEKOSTEN
EXPLOITATIEKOSTEN