BEDRIJFSAUTO’S

3 REDENEN
OM DE BIPPER TE KIEZEN

De PEUGEOT Bipper is de meest compacte bedrijfswagen van Peugeot en op dit moment zelfs de meest compacte bestelwagen van de gehele markt. Hij komt met zijn unieke kwaliteiten tegemoet aan de wensen van ondernemers die een praktische, robuuste en wendbare bedrijfswagen zoeken die ideaal is voor in de stad.
1

COMPACT

COMPACT

De PEUGEOT Bipper wordt vooral gekenmerkt door een bijzonder gunstige verhouding tussen buitenmaten en laadvolume. Zijn totale lengte van 3,86 m is bijzonder handig in het drukke stadsverkeer met smalle straatjes en krappe parkeerruimtes.

MEER OVER DE AFMETINGEN
2

ERGONOMIE EN COMMUNICATIE

ERGONOMIE EN COMMUNICATIE
ERGONOMIE EN COMMUNICATIE

De PEUGEOT Bipper die qua hoogte het midden houdt tussen een hatchback en een bestelbusje, biedt een halfhoge zitpositie die de cabine toegankelijker maakt voor de bestuurder en passagier en hen een comfort biedt dat vergelijkbaar is met dat van personenauto's.

De Bipper kan voorzien worden van een audiosysteem met een vermogen van 4 x 10W. Dit systeem bestaat uit een radioCDspeler met MP3-afspeelmogelijkheid. Op de XT kan gekozen worden voor dezelfde radio met een Bluetooth handsfree set.

MEER OVER DESIGN EN COMFORT
3

TOEGANKELIJKHEID EN IN- EN UITLADEN

TOEGANKELIJKHEID EN IN- EN UITLADEN

Dankzij de twee achterdeuren die onder een hoek van 90° tot 180° geopend kunnen worden, is de laadruimte van de Bipper gemakkelijk toegankelijk.iAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar. De Bipper kan ook worden geleverd met één of twee schuifdeuren. In Nederland wordt de Bipper geleverd met een gesloten scheidingwand, op de XT voorzien van een ruit.

Hoewel hij compact is, heeft de Bipper toch een laadvolume van 2,5 m3 en een laadvermogen van 685 kg!

MEER OVER OPTIMALE TOEGANKELIJKHEID