BEDRIJFSAUTO’S

0% Financial lease

financial lease incl. looptijd 3 jaar

Tijdelijk 0% Financial Lease op alle Peugeot bedrijfsauto’s.
 

Als ondernemer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben, ook als het om uw bedrijfsauto gaat. Daarom bieden wij Financial Lease aan: u least de auto, maar zorgt zelf voor het onderhoud en beheer. Tegen een verrassend laag tarief, dus erg interessant. En tijdelijk wordt het aanschaffen van een nieuwe Peugeot bedrijfswagen nog interessanter. Want bij aankoop van een nieuwe Peugeot Bipper, Partner, Expert of Boxer profiteert u van 0% rente bij een looptijd tot en met zelfs 36 maanden! Slimme ondernemers slaan nu toe.

DE BELANGRIJKE PLUSPUNTEN

  • 0% rente op de financiering: t/m 30-09-2017 bij een looptijd van 12, 24 en 36 maanden.
  • Lage maandlasten: de maandlasten worden op uw bedrijfssituatie toegespitst. U kiest zelf de looptijd  (12, 24 of 36 maanden) die het beste bij de gebruiksperiode en de afschrijving van de auto past. 
  • Weten waar u aan toe bent: Rentes worden vooraf vastgesteld, u betaalt een vast bedrag per maand gedurende de gehele looptijd. Zo weet u vooraf exact waar u aan toe bent.
  • Slottermijn:  Voeg een slottermijn aan Financial Lease toe voor extra lage maandlasten. U hoeft dan niet het volledige kredietbedrag af te lossen.

Benieuwd naar uw deal? Bel of mail

Maak eens een vrijblijvende afspraak met uw Peugeot-dealer, of neem contact op met Peugeot Lease, telefoon +31 (0)88 20 12 700 of stuur een e-mail naar Peugeot Lease. Zij vertellen u graag wat de mogelijkheden voor u zijn.

 

Deze actie geldt tot en met 30-09-2017. Het actietarief van 0% is geldig bij een looptijd van 12, 24, en 36 maanden.

NEEM CONTACT MET MIJ OP